måndag 15 februari 2016

BLÅ INSLAG I VARDAGSRUMMET
Lite blått har smugit sig in i vardagsrummet!Pimpa för vårenKul att ni är några som fortfarande besöker mig trots dålig uppdatering. Jag är nu inne i ett uppsatsarbete och hinner inte riktigt med bloggen såsom jag skulle vilja. Det kommer nog även fortsättningsvis att bli lite sporadiskt med inläggen här inne, hoppas att ni är några som vill fortsätta hänga på :)


Här kommer lite pics från mitt vardagsrum just nu...


Fattas en tavla på tavellisten ovan men den är på G :)Att hålla en enhetlighet med metaller är fint tycker jag och är ofta något jag strävar efter, men ibland är även kontraster fina ihop. Just nu har ting som betyder något för mig fått samsas i vardagsrummet oavsett kulör :) Och vårblomman i sin zinkkruka gör mig verkligen glad!


Koppargrytan på bilden nedan har egentligen ett tillhörande stativ i gjutjärn men jag tycker att den är charmigare utan sitt underrede. Jag har ärvt grytan efter min farmor och farfar, liknande finns nog undanställda på många vindar och uthus gissar jag. 


Pläd och kuddar i grått/senap från Lexington. Den söta blå kudden hittade jag i mina gömmor :) Och jag hade fint sällskap när jag fotade...


...  av Mr so damn good looking himself :) 


Tjing Aka

tisdag 2 februari 2016

LANTLIGT GRÅTT HÖRNSKÅP I KÖKET
Älskar grått! Sobert, stilrent och tidlöst.Förnya med färgKommer ni ihåg hörnskåpet jag hittade som någon slängt? 


Såå charmigt skåp tyckte jag - ääääven om det var lite väl slitet på sina ställen. I samband med att jag fyndande nya köksstolar på loppis och målade dem grå fick hörnskåpet samma färg, enhetligt! 


Och putsväck blev allt det slitna i färgen - även om såklart hörnskåpet fått sina törnar i hörnen... 


Foton: Aka privat.

Och sååå kul att byta ut kransen på dörren utifrån årstiden! :) För en tid sedan hängde en julkrans på dörren och snart nog kommer en lite mer påskbetonad krans att hänga här - like It! 

Kramiz aka