söndag 20 november 2016

JULMARKNAD PÅ EN HÄLSINGEGÅRD
Check på förstukvisten! Bilden sparar jag i min inspirationsmapp inför kommande renoveringar, såååå fin!!Kvalitetstid på agendan


Jag och maken tog en weekend i Hälsingland där vi besökte en julmarknad. Och jag kan ju säga att det inte bara var hantverket som såldes som fångade bloggerskans intresse, kolla in så himla mysig miljö! (tyvärr mobilbilder och därav dålig bildkvalitet...)

I huset med den vackra förstukvisten serverades gröt, smörgås och kaffe.

I uthuset nedan såldes ting från lokala hantverkare och det blev minsann några julklappar handlade (hemligt, hemligt...) :)Och i uthuset nedan i bild hittade vi självaste tomtefar :)Och där blev vi bjudna på glögg! Himla snäll tomte...

Foton: Aka privat.

Julstämning när den är som bäst! 


Tjingeling aka

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig miljö att ha julmarknad i. Hälsingland är bra fint det med. Vi brukar ju ta en tripp upp dit vi med ibland. Järvsö! Förstår att du sparade verandan i mappen.. Så fin. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Julmarknad ska ha den rätta miljön, så är det bara! Ser ut som du varit på en fin gammal gård och fått lite stämning och det ser ut som det var fina hantverk också.
  Ha det fint!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysiga lantliga bilder !!
  Jag älskar att gå på marknader...vi har julmarknad på Norr berget här i Sundsvall i början på dec. varje år...många knallar och mycket folk brukar det vara, tyvärr hinner väl snön inte komma i år ;(...för då är det mysigast så klart ;).
  Ha en fin vecka !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. De där julmarknaderna gillas hos oss. Det är inte en massa krims krams utan äkta vara. roligare att ha.Lite snö hittad ni ju också det gör ju stämningen lite mer äkta. För nog ska det väl vara snö på jul i alla fall.
  Ha nu en fin Adventsvecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Härliga Hälsingegårdar är inte dumt! Vackert och kul med lite marknad på samma gång. Julmarknad till helgen för mig också, det hör till nu i advent!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Julmarknader är något speciellt och på ett sådant underbart ställe, kan det bli bättre. Det ser ut att vara lite snö också... härligt.
  Ha en bra helg!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastisk miljö!!!
  Svenska julmarknader är speciella, får lite Sverigehemlängtan!!!
  Ha en fin advent!

  SvaraRadera
 8. Tittar in och önskar en fin första advent!

  Kram Jenny

  SvaraRadera