torsdag 9 april 2015

PÅ FÖRSTUKVISTEN


Foton: Aka privat.

Tiden bara flyger iväg. Fortfarande finns ljung och ris kvar på olika ställen på förstukvisten och i trädgården. Jag hinner inte med. Och ärligt talat har jag nog aldrig brytt mig mindre, jag försöker sträva efter en balans i tillvaron och stress för inget gott med sig. 

Men ett par påskliljor har i alla fall funnit sin plats på förstukvisten - i två urnorvar sin sida av entrén. Och än är väl inte påsken förbi, va? I alla fall inte hos mig :)


Trevlig helg!

måndag 6 april 2015

PÅSKAFTON HOS OSS
Makens kommentar till bloggerskan - "Du Aka, de där tulpanerna... de ser inget vidare ut..., de verkar inte må så bra..." Whaaat, det är ju suuuuperfina papegoj-tulpaner som ska se ut så där!!!!
Påskaftonsfirande
Här kommer ett inlägg till släkten (och för er andra som vill se.) Vi har haft ett lugnt påskaftonsfirande hemma hos oss i år. Svärmor kom förbi och vi åt gott. Sonen var tyvärr på jobb så han saknades vid bordet. 

Min dukning blev inget nytt under solen för er som brukar kika in här, jag dukade enkelt...

Jag placerade en liten ljuslykta på mitt nya hörnskåp i köket :)Bloggerskan i en avslappnad style, suuupersköna haremsbyxor som gjorda för soffhäng - vilket det blev senare på kvällen :) Byxorna finns i butik nu, här. 


Fina svärmor kom i en betydligt snyggare outfit, med ett gott humör OCH med en burk hjortronsylt till bloggerskan - huurrreey!!


Svärmor. 


Svärmor och döttrarna. 


Alkoholfritt till fördrinken :) Maken in action.Foton: Aka privat.


Räkor, lax i ugn, pressad potatis, citronsås, laxtårta, ägg och sill - mums! 
Hur har er helg varit?


Tjingeling aka

lördag 4 april 2015

GAMMALT HÖRNSKÅP I KÖKET

En ny (fast gammal) möbel har funnit sin plats i köket - blev kanonbra tycker jag!Gammalt skåp i köketIbland har man tur :) Jag och maken råkade komma över ett gammalt hörnskåp som någon slängt, ja det är sant!!! Och på bordsskivan har jag påskpyntat med riktigt gamla trätuppar, sååå söta! 


Foton: Aka privat

Jamen visst är det ett fint skåp! Och jag tycker att det gör sig riktigt bra i hörnet invid matplatsen i köket, vad tycker ni??


Önskar alla en riktigt Glad Påsk!