måndag 13 juli 2015

ALTANEN IKVÄLL
Foton: Aka privat.

Alltså - huuur mysigt är det inte med lite sol! Att få sitta ute och äta middag, underbart!

Och som ni ser går lite på sparlåga här på bloggen, lätt hänt när det är sommar och tiden ägnas till lite annat :)


Önskar alla en fin fortsättning på veckan!

Kramiz aka

14 kommentarer:

 1. Det gäller att passa på. Ser så mysigt ut hos dig. Den där spaljén var så fin har du gjort den?? En underbar ros ser jag att du har.
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Man blir överlycklig åt dom tillfällen som ges med lite sol. Ha en fin vecka du med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Ideal! Detalles maravillosos!

  Marina from the South of Europe

  SvaraRadera
 4. Jaa, visst får man passa på...vi är inte bortskämda med sol och värme precis !...idag är det hyfsat väder här, men då ska vi sitta i en bil och åka till mina föräldrar, och nu har dom inte huset kvar heller...så det blir att sitta inomhus tyvärr ;)...men det är inte så ofta vi åker dit (5 mil härifrån)...och dom börjar bli gamla så...somriga fina bilder har du tagit ;))....må så gott!
  Kramis bia

  SvaraRadera
 5. Underbara dagar nu, det kan vara för att jag har börjat jobba, men jag jobbar ju inte dygnet runt som tur är. Idag har jag tex bara kvällspasset så jag slöar i solen och par på hemma. Underbar altan!

  SvaraRadera
 6. Som man har längtat efter dessa kvällar och dagar med altanhäng och grillning. Fin ljusslinga.. Har kikat på rustas men den svarta var slut. Så fint att ha en ros i zinkhinken också. Ha det fint! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 7. Så läcker sommarmat men den duger gott året om också! Ja, nu blir det lite altanhäng om kvällarna, äntligen har blåsten avtagit och det är nästan stilla.
  Köpte idag tre perenna lavendelplantor som vi ska ha i den enda rabatten vid stugan. Är inte så förtjust i doften men de lockar bin, humor och fjärilar och så är de vackra tillsammas med rosor.
  Bloggen blir lätt bortglömd under sommaren men det tar vi igen senare.
  Ha det riktigt skönt!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 8. Men åh så mysigt det ser ut! Ja äntligen lite sol!!! Vi har knappt suttit på vår veranda. MEN jag känner på mig att det vänder nu :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Så mysigt! Det har annars inte varit många tillfällen till att vara ute på kvällarna, i alla fall inte här, och det är lite trist. Men dina bilder är så läckra!
  Är du klar med dina studier nu?
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Man ska njuta av sommaren och "bara vara" härliga bilder som vanligt, du har ett paradis 👌😀
  Kram

  SvaraRadera
 11. Önskar dig också en härlig sommar!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 12. Hej igen Aka !
  Här på landet är det mest naturlig växtlighet och vi klipper mest gräset, hihi...men i stan skulle vi behöva fixa till hela trädgården...skulle vilja anlita en trädgårdsarkitekt, men jag vet ungefär hur jag skulle vilja ha det (för det är mest jag som vill, hihi)...vi får nog börja med att lägga grus på framsidan och ett litet växthus att sitta och mysa i står högst på min önskelista !!...jag får nog vänta ett tag...för det är i mannens händer det ligger, hihi...och han har tre fastigheter att underhålla så vi får se hur det blir framöver, men den som väntar på något gott ;))....
  Kram till dej !!
  Bia

  SvaraRadera
 13. Den bilden på rosen kastade mig många år tillbaka till ett bokmärke jag älskade. Rosen har exakt samma utseende. Jag blev liten igen och tårarna kom av nostalgiska minnen... jisses! : )

  SvaraRadera
 14. Så fint du har överallt! Såg bilderna du tagit med på studenten Matilda, my god VILKA fina bilder!!:)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera