torsdag 26 juni 2014

TRÄDGÅRDSDESIGN I SKUGGRABATTEN
Foton: Aka privat.


Jag tokgillar fin trädgårdsdesign och har samlat på mig en del fina ting på olika platser i trädgården. Och nu har ytterligare ett smycke funnit sin plats i trädgården, denna gång i skuggrabatten. En glaskula som verkligen lyser upp sin plats bland hostor (i olika färger) under två klotlönnar. På kortsidorna av rabatten har jag placerat daggkåpor. 

Och i bakgrunden ser ni ett av sommarens projekt, att lägga kantsten och grus framför huset - can´t wait :)


Tjingeling aka

fredag 20 juni 2014

MIDSOMMARAFTON
Foton: Aka privat.


Midsommaraftons morgon! Sommarblommor är plockade och i rabatten under flaggstången går de svenska färgerna igen i växterna :) 

Önskar alla en jättefin midsommarhelg!!


Kramiz aka

tisdag 17 juni 2014

SKOLAVSLUTNINGSFIRANDEFoton: Aka privat.

Häääärliga skolavslutningstider! Nu väntar ett långt och skönt sommarlov för yngsta dottern :)


Tjingeling aka

söndag 8 juni 2014

KANDIDAT-EXAMEN
En dag att minnas - dottern har tagit sin examen!
Den bästa av dagarHär kommer ett inlägg till släkten (och för er andra som vill hänga på). Äldsta dottern har tagit sin akademiska examen och jag kan ju säga att det var en av de mest fantastiska av dagar jag varit med om, känslorna... ja vad kan jag säga, jag visar helt enkelt bilderna...Det började med bandceremoni i stadshuset...  

Klänningen 
fick dottern kvällen innan examensdagen som en överraskningspresent av mig och övriga i familjen :)


Efter bandceremonin gick eleverna i kortege genom samhället för att sedan sluta upp vid skolan...... där de fick äntra scenen i aulan för att ta emot gåvor från lärarna :)Efter detta bar det av till domkyrkan där det hölls en minnesvärd ceremoni.


Och vid det här laget hade yngsta dottern (som inte vill vara med på bild i bloggen) hunnit skämmas mååååånga gånger över bloggerskan som inte kunde låta bli att lipa :) Hur kunde jag glömma att ta med mig servetter????


Under dagen fick dottern sin examenspresent av oss...


... för att säkerställa att hon inte ska glömma sina rötter och sitt ursprung, oavsett vart i landet hon väljer att arbeta.


Men dagen var inte slut i och med detta, det bjöds på fler trevligheter och överraskningar!Vid middagen i stadshuset fick dottern ett stipendium för den uppsats hon skrivit! Och ja, här blev det dags för bloggerskan att börja lipa igen...

Foton: Aka privat.


En sådan här dag etsar sig fast i minnet för evigt och jag känner sådan tacksamhet över att det går så bra i livet för mina tre barn.