torsdag 16 juni 2011

TRIVSAM KVÄLLDottern firades med ett halssmycke, blommor & choklad idag :) Som hon har slitit i skolan detta läsår!!!Mysigt firande!Äldsta dottern har gått ett tekniskt basår efter gymnasiestudierna och ägnat tiiiiiiimmar vid läxböckerna!!! Ämnena har varit matte, fysik och kemi och allt plugg har givit resultat för nu har beskedet kommit - hon har blivit godkänd! Till hösten väntar högskolestudier på annan ort och hon har hela livet framför sig :)) 

I väntan på det jobbar hon extra och idag kom hon hem med en present hon fått av kollegan Carina :)


Ett supersött prydnadshjärta! Carina är en enormt generös person som gärna bjuder andra på det hon har i sina gömmor, och det är rätt så mycket det :) Bloggerskan har bl.a. fått en mängd inredningstidningar - tusen tack Carina, det uppskattas verkligen!!


Bloggerskan njöt i solskenet denna hääärliga sommarkväll! Vi har ätit thaigryta med nudlar och räkcrepes, jaaaa jag vet, det passar iiiinte ihop, men i vår familj finns många olika smaklökar så alla kombinationer mat är välkomna här, haha. 


Och till efterrätt...... glass & jordgubbar, mums!!


Men nu är det hög tid för en superstolt mamma att sussa här efter en riktigt trevlig kväll! 


Nattizkramizar aka

5 kommentarer:

 1. Så härligt med allt firande! :) Och solen har värmt oss också. Idag regnar det dock här. Men men.. det behövs visst också.

  Jag ska se till att vila mig också. Även om jag försöker hålla mig något aktiv så vilar jag väldigt mycket. Har inte så mycket val med tanke på att orken tryter rätt så fort.

  Önskar dig en trevlig helg. Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Tänk när man själv var 19 och livet stod framför och bara väntade! Stack iväg till Tyskland och kom hem tre år senare o började plugga på Uni. Stora tjejen, så stolt du måste vara. Tack för hälsningen över hur jag såg ut, det äre inte lätt att visa sig på bloggen..Byrån i hallen kommer från loppis för tvåhundra+svart färg..

  Du ser ut som en fräsch nyponros!


  Ha det gott o kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Du måste gratta henne från mig!!! Jättestarkt jobbat - kemi, fysik och matte - det är inte "my cup of tea" :-)!!!

  Här drar äldsta utomlands, som proffsspelare... Hans sportdröm uppfylls... Undrar när han kommer hem igen...

  Kraaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 4. STOORT Grattis till din dotter..va duktig hon är:) klart du ska vara stolt!!!

  Såå mysigt det ser ut i kvällssolen..och jordgubbarna sen mmmm..:)

  Må så gott
  Kraaam Susanne

  SvaraRadera
 5. Det finns inget som är så härligt att känna stolthet över sina barn. Så duktig hon är. Målmedveten med sina studier. Det bådar gott.

  Ha en fin lördag, och njut av dina tidningar
  :-)

  SvaraRadera