onsdag 18 maj 2011

SMINKHÖRNA
Här spenderar bloggerskan morgontoaletten allt som oftast, yngsta dotterns sminkhörna är kanon - perfekt sken! Ljusen i provrummen på H&M är en fis i rymden mot allt som syns i det här skenet och det är ingen vacker syn bloggerskan möts av i spegeln om morgonen kan jag lova, haha :))Morgonbestyr
Herregud vad allt syns tydligt i yngsta dotterns spegel!! Och vad har hänt, helt plötsligt är det inte bara mascaran som ingår i morgonrutinen utan pincetten är minst lika viktig, grrrr... Någon som känner igen sig eller är det bara jag som är helt unik?????Ovan ses dottern i allrummet som finns alldeles utanför hennes sovrum som skymtas rakt fram i bild. Till höger i sovrummet finns sminkbordet.

Vi monterade brädor på den del av väggen som hade en utskjutande del. Byrån består av två vitmålade förvaringslådor från IKEA och där hittar ni också spegeln och ljusramperna (som egentligen är badrumslampor).


Men nu är det hög tid att slänga sig i sängen!!Kraaaaam

19 kommentarer:

 1. Vilken underbar sminkhörna : ) kram avis i Hjo

  SvaraRadera
 2. Härligt ställe att sminka sig på. :)) Önskar jag hade en sån + en sminkös som fixade till en varje morgon. :) Här blir det också sängen nu om man ska orka upp 06 igen. Sov gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Ljust och fint!
  En väldigt trevlig och fiffig lösning ni gjort.
  Jag vet dock inte om jag vågat ställa mig där, skulle nog bli rädd för mig själv...moaaah.
  Pincetten är en av mina bästa vänner, du är alltså inte unik. Eller så är vi två som är det.

  Goaste kramen!

  SvaraRadera
 4. Väldigt smart lösning på sminkbord. Trevligt ser det också ut. Ett bra ljus är nog så viktigt. Som svar på frågan säger jag bara - O ja, det händer grejer i spegeln för mig också :-(

  Snart har vi helg igen....

  SvaraRadera
 5. Tjingeling härliga tjej.....du ska veta att jag håller "koll" på dig fast jag är i ett annat land!
  Sminkhörnan....så läckert+allt annat du har i ditt/ert vackra hem. Där bor de någon/några som har det där speciella "ögat" för vad som är snyggt!!!!!!!!!!
  I den spegeln "vette attans"om jag tordes börja min dag med att se i.......hi,hi.
  Var rädd om dig och en varm kram från mig.....känner du den?

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Vilken fantastisk sminkhörna, den hade min Matilda älskat, måste visa den för henne sedan. Nej du, pincetten är du inte ensam om att "gilla", fniss.
  Ha en fin dag!
  Kramen Lotta

  SvaraRadera
 7. Ser så fint ut - så skulle jag gärna ha det. Med två grabbar i huset (3 med maken) så lär jag inte behöva oroa mig jättemycket över försvunna sminkattiraljer - fast vem vet å andra sidan?! :-)

  SvaraRadera
 8. Sånt har jag aldrig orka hålla på med. Mascara på sin höjd hade jag när jag var tonåring och kan slänga på mig om vi ska ut men annars: Take me as I am! : )

  / Kia

  SvaraRadera
 9. Sååå fint och så ljust det ser ut...mycket bra. //helén

  SvaraRadera
 10. Åh vilken härlig sminkhörna, säkert de flesta flickors dröm :)! Rätt ljus är nog A och O när man ska sminka sig. I vårt nuvarande badrum har vi uselt (gult) sken. Jag sminkar mig där ändå, men tar alltid en granskning i en spegel i dagsljus innan jag går ut genom dörren...
  Kramis :)

  SvaraRadera
 11. Hej Aka,

  Guu så fint! Hihi, trodde alla vaknade upp som filmstjärnor på morgonen - inte?

  Pincetten o jag, vi är vääldigt tajta nu för tiden ;)

  Ha en skön fredag!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 12. Men vilken underbara sminkhörna:) Alla flickors dröm!!!

  Neeej du är inte ensam..pincetten och jag är också kära vänner..;) Vad gjorde man utan den..?!??

  Må så gott
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 13. Spegel, spegel, på väggen där, säg vem som vackrast i världen är.....
  Och spegeln svarar,...Aka vackrast i världen är, så även omgivningen kring spegeln....:)

  Fis i rymden....hihi, vi säger , fjärt i universum....hihi
  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 14. Vad fint hon har det och jag blir ju så avis på hennes sminkbord med den snygga belysningen!! Förstår att du sminkar dig där du med:)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 15. Vill ha, vill ha, vill ha en sådan sminkhörna!!! Så snyggt! Och bräderna bakom förhöjer verkligen känslan.
  Du är långt ifrån ensam... tänk om håret på huvudet växte lika fort, då skulle jag ha hår till fötterna vid det här laget:)
  Kram

  SvaraRadera
 16. Men vilken mysig sminkhörna!! Om du har brådis en dag kan du väl släcka lamporna... då behövs garanterat ingen pincett! Kram

  SvaraRadera
 17. Men gud så fint...och bra ljus är ju A & O. Pincett....jodå det känner jag igen. Vilken lycka att ha detta fina sminkbort att tillgå :) Ha nu en riktigt skön helg kramar från Maria

  SvaraRadera
 18. Men så jäkla snyggt!!! Jag har en sådandär lampa liggandes som skall upp i badrummet. Kanske man skalll skaffa sig två till.... Hade Filli haft ett eget rum eller mer plats hade ett sminkbord med en sådandär spegel med lampor funnits där. Garanterat.

  Lycka till med examenskläderna i dag. Vi skall också ut på stan i dag.

  //Elle

  SvaraRadera