tisdag 3 maj 2011

LÄSLAMPANu står nya läslampan på plats bredvid soffan :) Upplyst...


Jag har varit på jakt efter en golvlampa till vardagsrummet ett tag. Ville ha en smäcker design som inte tar så mycket plats i rummet, en enkel lampa med ett stilrent utseende. Valet föll på en IKEA-variant...Återstår att piffa inredningen här med en snygg matta som ska vara stor i storleken, någon som har förslag på färg?? Sedan ska det upp några men fina tavlor på väggarna :)


Tjingeling!

12 kommentarer:

 1. Det står helt still i huvudet men kanske en ljus, ser lite färgen på kuddarna. Har sett en del bast liknande mattor, sisal som är inne nu?? Kanske inte så hög mysfaktor för fossingarna dock..

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tjingelning tjejen, det är bara "toktanten".....vad säger du om att ha en riktigt varm färgklick på golvet? Soffa och vad jag "anar" av de övriga möblemanget är väl ljust/vitt?.....vågar inte skriva färgen....då svimmar du....*fniss*.....Sen det där med tavlor, som är ett kapitel för sig. Några lite större tavlor(finns inramde snygga affischer)Men för Guds skull...häng dem rätt!!!!! Glöm aldrig att en bra hängning kan "lura" ögat.
  Nu du fick du lite att fundera över lilla fixmaja....hi,hi,hi. Men jag är HELT SÄKER på att de kommer bli jätte bra. För DU har såååå bra smak!!!!!!!!!
  Var rädd om dig och en stor kram från mitt innersta.

  SvaraRadera
 3. Superfin lampa..alldeles lagom.....:)

  Ja du det är inte alltid så lätt det där med mattor..men jag är helt säker på att du kommer på vad du vill ha och att det kommer bli sååå fint:) Med din goda smak kan man iNTE misslyckas!!!

  Önskar dig en skön kväll
  Stoor kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Sedan vi fick senaste valpen i höstas har våra mattor legat undanstoppade och det är jätteskönt....jag som egentligen gillar mattor! Nej, jag har inga bra förslag, men det finns ju så många roliga mattor numera, mattor med humor, som ser ut som gräs och så....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Sååå fint!
  Ha en fortsatt skön kväll.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej Aka,

  Snygg läslampa! Har Ikea såna minsann.. det var görlängesen jag var där och kikade. Kanske lika bra det för då vill man väl ha allt! Första färgen som kom upp i tanken var.... håll i dig nu! Varmröd! Vad sägs om det? ;)

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 7. Lampan är snygg! Kanske borde ta en sväng till IKEA någon dag.
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Hejsan

  Men vilken snygg lampa, lite ovanligt men snygg.
  Det första som tanke som slog mig var en stark färg som gjorde att den lyser upp på golvet. Kanske mörk grönt, gult. Men varma färger, inte kalla färger.
  Men de kanske du ej hade tänkt.
  Så min andra tanke var en ljusa färg........

  Ja nu fick du mycket att bita i. Kom ju inte me nå bra förslag men nåt i allafall. som du kan bolla runt med.

  Ha en bra Onsdag
  Kram
  sussi

  SvaraRadera
 9. Hej vännen !:)
  Lampan är såååå snygg, enkel men har "det" !:)

  Nu vet du ju vilken färg jag gillar...hihi, och vill man ha en stooor matta kan man sätta ihop två ryamattor( om man vill ha rya), tejpa ihop dem underifrån och det syns ej( har det här hemma)...:)
  Själv jagar jag en stooor orientalisk matta i varma färger ( mkt rött i hihi..m.m färger)
  Tror även det skulle passa hos dig under din soffa....(om man nu gillar sådana)
  Men vad du än väljer, så vet jag att det kommer att bli kanonfint, som allt annat du har !!!:)
  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 10. Hm.... tycker den matta du redan har är jättefin i och för sig :-).

  Jag såg en vansinnigt mysig ljungfärgad matta i en inredningstidning förut - men det kanske är lite för mycket höstvarning? Annars håller jag med tidigare talaren Sanna om att varmrött faktiskt är jättemysigt och passar engentligen bra som "sommarfärg" också!? Tycker jag... :-)

  Det blir nog kanon vad du än väljer kompis!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 11. Tjingeling härliga tjej, nä....tänkte inte direkt rött...utan kanske mer åt den oranga hållet...svimmade du nu? Men du, den där Cia hon har "öga" för det där med inredning. Varför inte en orgentalisk matta?
  Men fundera nu själv, så är jag så SÄKER på att det blir så bra. Vet du om att du är en härlig tjej med ett hjärta som är sååå varmt, ödmjukt och sprider sådan glädje till oss andra ute i rymden. Nu vet du det!!!!
  Kram från mig och en puss i pannan får du också.

  SvaraRadera