torsdag 29 april 2010

Nästan helg!

Gillar torsdagar, vilket innebär bara en dag kvar av arbetsveckan! Mannen slutar tidigare i morgon och tur är det om vi ska hinna iväg med allt sådant här....


... som ska köras till byns valborgsbrasa som råkar ligga ett stenkast från vårt hus! Vore ju sååå bra att slippa åka till soptippen med allt sly. Vartannat år måste vi röja för att bibehålla vår fina utsikt men det finns planer för tomten som gör att vi i förlängningen kommer att slippa detta...


Började sly-röjningen i söndags och kunde ju inte låta bli att blicka ut över sjön fast från en annan vinkel! Lite mulet men sååå lugnt....Har i mina tankar att ordna mer gräsmatta på baksidan ner mot sjön. Kika in den här bilden där tomtens baksida går i etage, snyggt.. och praktiskt, krävs bara hundra rundor med åkgräsklipparen en gång i veckan... Lätting som en plätting!


Bild hämtad från Hemnet.seÖnskar er en skön torsdagkväll!

söndag 25 april 2010

Hej hej!

Här kommer första inlägget i min nya blogg!! Gissa om jag har funderat fram och tillbaka - ska jag börja blogga eller ska jag inte, åh vad det vore roligt - men vågar jag?? Det känns hur läskigt som helst! Nu är jag då äntligen i hamn med mina funderingar - jag testar!

Min blogg kommer att handla om lite smått och gott men främst kring mitt intresse för trädgård, hus och inredning. Jag är en glad amatör med många planer i huvudet vilka jag hoppas kunna förverkliga i framtiden. Det vore roligt att använda denna blogg som en dagbok - att följa utvecklingen med huset och tomten över tid. Min ambition är också att bjuda in vänner och bekanta som gästbloggare och tror att dessa kommer att bidra till att göra bloggen intressant! Då jag har föräldrar på annan ort är självklart också tanken med bloggen att de på nära håll ska kunna följa vårt arbete och vardag även om vi fysiskt inte ses så ofta.


Varmt välkomna till mig!

//aka