tisdag 14 december 2010

FORTSATT LUSSEFIRANDE



Lucian och tärnan lyser mysigt i minsta dotterns sovrumsfönster.


LusseTider


Här hemma fortsätter Lucia-firandet, det är bråda tider! Yngsta dottern har lussat både i skolan och på företag men idag har det vita linnet bytts mot den här stassen....



Luciabandy på agendan och japp, det är bra swing i klubban :)) Bilden påminner om att golvsocklar saknas, men först måste golvet slipas. Dessutom ingår i planen att lägga svart klinkers en bit in från ytterdörren.

Det har kommit upp lite Luciapiff på det gamla skåpet i köket...


  

De här porslinsfigurerna är verkligen jul för mig!!

Nu - dags att göra lite mat, det blir kycklingryta här, vad ska ni äta??

LusseKram
Aka


7 kommentarer:

  1. Spagetti och köttfärsåsrester åt oss och risgrynsgröt åt barnen. En vanlig tisdagskväll alltså:)
    Men nu ska vi mysa till det med hjortronglögg, pepparkakor och brieost. Då blir det lite guldkant på tisdagen.
    Söt adventljusstake dottern har. Och ljuvligt stålullshår på porslinsfigurerna.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Nu är "pyssel-fia" på G igen....härliga du!!!
    Dottern är väl en söt tomtenissa där hon går runt men snabelmaskinen.
    Önskar dig en riktigt God Jul och hoppas att 2011 blir ett bra år för dig & din familj.
    Kramar om & puss i pannan.

    SvaraRadera
  3. Så söta lussefigurer!
    Vi förgyllde kvällen med lite glögg och provsmakning av julgodis, fniss.
    Idag är det VAB så lite julstädning kanske kan hinnas med.
    Önskar dig en fin dag!
    kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Vilken gullig bandylucia! Så ska dom se ut, helt tidsenliga, tuffa och ljuva på en gång, riktigt rätt.
    Och dina (andra) figurer är jättegulliga.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Härliga lucia bilder!

    Snart, snart är det jul :D

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Din söta dotter i den fina tomteluvan, verkar ha ett bra swing i klubban!:)
    Heja, heja ...hihi
    KRAMAR till dig/er,Cia:)

    SvaraRadera
  7. Så fina bilder du har! Alltid!
    Du, jag är ju helt bakom flötet vid spisen, och skulle göra någon patentgrej igår.
    Strimlad kalkon, broccoli och grädde till en slags sås. Blev smaklöst, så vad ska man använda mer till? Vilken krydda passar? Vi hade pasta till, för tanken var ju att det skulle bli nån slags pastasås.. Nåväl, jag försöker i alla fall..:)
    Kram

    SvaraRadera