lördag 9 oktober 2010

OUTSIDE


MY HOMEOj vilka häärliga färger det är utomhus! Så här ser det ut hos mig just nu...
Underbara höstfärger!!

Hoppas ni haft en skön lördag! Nu - käk! Syns i morgon!!

TJING

6 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska bilder, du bor verkligen i en härlig miljö... Höstens färger är verkligen underbara, har vart ute hela dagen och njutit av färgerna och ljuset.

  Trevlig kväll!

  /Carina

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Det är såååå snyggt när trädens färger speglar sig i vattnet! :)
  Angående mitt "språk" så är nog min finlandssvenska inte lika utpräglat tydlig som Elins, men någonting ditåt låter det väl när vi pratar. Här på orten som jag bor pratar de flesta dialekt (Laasmospråtchi) och av det skulle du fatta nada ;), andra finlandssvenskar förstår inte heller vad vi säger :).

  Kraam!

  SvaraRadera
 3. Åh, så fint! Måste vara himmelskt att bo mitt i naturen! Hos mig får man bege sig ganska långt iväg för att uppleva din prunkande skönhet utanför husknuten!
  Jag har oftast oerhört svårt för att uppskatta höst och vinter, men jag anstänger mig i år för att hitta det goda som finns! Vi har en ganska fin höst i år med 13 plusgrader. Skönt!
  ha en riktigt skön söndag! Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, NJUT av all den underbara färgprakten du har omkring dig!
  Ha en skön söndag. Höstkram.

  SvaraRadera
 5. Så grymt vackert! Ni har ett ljuvligt läge. Fint med stenkanten runt altanen.
  Du, en fråga till data-hackern i dig: Jag har installerat Picasa, men när jag försöker klistra in bilden säger Blogger att den inte tar det formatet. Hur gjorde du?
  Njut av det sista av helgen!
  Kraaaam Jennie

  SvaraRadera
 6. Ps. Angående dialekterna - om det är dalmål du pratar så finns det ju ingen mysigare dialekt! Kanske norrländskan då. Du kan la änna tänka dig hur jag pratar:)
  Kram igen!

  SvaraRadera