torsdag 30 september 2010

SLAPP DAG
HEJ PÅ ER!

Taaack för alla krya-på-dig hälsningar! Nu börjar det vända, i morgon bär det av till jobbet igen :) Eller rättare sagt till utbildning och det ska bli såå intressant! Har ägnat sista hemma-dagen åt att plugga i sängen. Man blir lite frusen av att bara vara stilla så min mysiga pläd har kommit till användning - supervarm fast den ser rätt ihålig ut, ett tips! Till det en rykande kopp thé - härligt! Så här har min torsdag sett ut!

Säng och nattygsbord Wilma från Mio Möbler. Lampa och pläd IKEA. Thé-kopp från butik i Gränna. Tapet Pigkammaren Anno 1905 från Boråstapeter.

Nu är det snart fredag - tjoho!!

TJINGELING

4 kommentarer:

 1. Åh vad skönt att du äntligen börjar piggna till i kroppen! Det brukar vara en befrielse!
  JÄTTESNYGGT sovrum du har, och ENORMT ny fin header!!
  Splendid!
  En extra krya kram till dig under filten!

  SvaraRadera
 2. Tänkte först skriva "stackars dej" som måste tillbringa hela dagen i sängen. Men vid närmare eftertanke är det nog inte det minsta synd om dej som får mysa under en sådan härlig filt med en snygg thekopp i handen :)! Men det är bra att du känner dej på bättringsvägen!
  Kramis :)

  SvaraRadera
 3. Tror jag hade velat ligga kvar i denna härliga sängen,lääänge, med en så härlig pläd,och en varm kopp te......myyys!:)
  Skönt att du är piggare nu!:)
  KRAMAR Cia:)

  SvaraRadera
 4. Skönt att du åter är på "benen".....men ta det lite lugnt. Kroppen behöver någon extra dag för återhämtning. Var rädd om Dig!

  SvaraRadera