tisdag 14 september 2010

Mrs Skruvis Is Back in Town
BUSY MORNING!!

Ja, vad ska man säga.... inte kul att göra bort sig såklart... Morgonen var hektiskt här... Urtrött när klockan ringde, släpade mig upp med TUNGA steg... In i duschen, ut ur duschen, med blusen och ... vad nu?? BH:n var satt INTE bra!! Av med blusen, ropade till maken som för hundrade gången beklagade sig över en BH:s konstruktion - citat "någon borde uppfinna en annan konstruktion på att spänna de här banden, de här funkar ju skit"!! Nåja,med blusen igen och off till jobbet. Samtal med patienter och efter det efterlängtad the-kopp i fikarummet! DÅÅÅÅ kommer det... citat " Aka, ska blusen se ut så dääär??" Kollegorna i soffan tittade storögt... Shit också, blusen var ut och in, dragkedjor och tvättrådslapp dinglade här och där, fyy så himla trist alltså... NU ska jag lägga mig, hoppas på en ny dag i morgon....

4 kommentarer:

 1. Nämen nej.. Patienterna undrade kanske ifall du satt vid rätt sida av bordet..ha ha..usch..stackars dej.
  Men du, det här är ju en sån grej som livar upp och definitivt ger många skratt under en lång tid framöver; framför allt hos dig själv!
  Men visst är det härligt att revoltera!
  Ha en underbar sömn inatt! känns som om du behöver det..Kram

  SvaraRadera
 2. Jamen, är det inte sånt som förgyller livet, som man kan skratta sig fördärvad åt, det är ju mänskligt och det är förståeligt och roligt. Fin är du i din fina blus i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha!! Tack för gapflabbet. Ibland blir bara allt så tokigt eller hur?? I morgon är allt som vanligt igen ;)

  Vilken "flytt-resa" ni har gjort. Skönt att det ordnade sig och att du trivs nu. Ert hus/ställe är ju så fint!

  Ha en bra dag - kramar Sanna

  SvaraRadera
 4. Jag har också gjort så en gång märkte det när en vän ropade från andra sidan gatan och frågade om lappen skulle synas därbak..

  SvaraRadera