söndag 15 augusti 2010

HEMMA HOS T

Gulliga T i rummet mellan ytterdörr och hall!


GAMMALDAGS TOUCH

Visar lite fler bilder från söta svägerskans hem idag! Hemmet har genomgått en rejäl förvandling från det att huset köptes, bl.a. nya tak både inom- och utomhus, inredd övervåning, nya ytskickt i hela huset, nytt badrum, ny el dragen, byggd förstukvist och en inglasad del på övervåningen, puh, vad de jobbat. För att inte nämna utomhus, trädgården är såå mysig. Här kommer några fler foton från hemmet tagna ur en liten annan vinkel än i förra inlägget!köksbänken finns lite bullrester kvar efter att de glupska gästerna proppat sig fulla!


Altanbygge pågår!


Pilträdet till vänster i rabatten har inte klarat den stränga vintern något vidare. T funderar nu på att låta en klematis klättra uppför stammen, bra idé!Bågformade rabatter skapar vackra rum i trädgården.


Mysigt att gå under hängande vildvin och humle för att komma fram till huset!


I ena del av den stora ladan har stallet gjorts om till ett uterum. Återstår att sätta in en ruta ovanför porten. I nuläget huserar maskiner där men oj så vackert rummet blir inför fester! Långbord, bänkar och fina trasmattor tas fram och efter piff och puff och lite levande ljus vill ingen gäst gå därifrån!!


SKÖÖÖÖN SÖNDAG!

3 kommentarer:

  1. Vilket mysigt hem!

    Hoppas du får en skön söndag! Kramar Maria

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt de bor. Det ser så hemtrevligt och ombonat ut! Förstår att du hittar en hel del inspiration där :).

    Ha en skön vecka :), kram!

    SvaraRadera