torsdag 29 juli 2010

SMULTRONSTÄLLEGÄSTBLOGGARE

L här som gästtbloggar idag! Gjorde för ett tag sedan det årliga besöket i världens mysigaste trädgård, ett par mil utanför Borlänge ligger den, Bäsna Trädgård. Tog med mor med man och de bara häpnade. Här kan man strosa runt och bara njuta av den ena planteringen finare än den andra. Växter, möbler, trädgårdskonst och fika finns till försäljning.


Vad sägs om detta skira lusthus, tror den skulle passa fint på bloggerskans ö.Runt om i trädgården finns ett antal dammar, denna med ett porlande litet vattenfall.I denna miljö blir ett träd tillverkat i rostigt järn rena konstverket.Hittade denna fiffiga lösning på en vas i en av dammarna, ett galler i armeringsjärn fylld av gerbera.Så rar liten grupp med världens sötaste parasoll.Den här kulan av glas hänger numera i ett träd vid mors sommarstuga.Vi avslutade besöket med fika...... här!

Kan verkligen rekommendera ett besök till Bäsna Trädgård.


Önskar er alla en härlig dag och en fortsatt skön sommar!

Kram L 

8 kommentarer:

 1. Verkar vara en spännande och vacker plats!

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Vilken trädgård och full med överraskande ting och dekorationer.....är den privat eller är det en parkliknande trädgård öppen för alla?
  Väldigt piffig!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 3. Hej Aka,

  Ojojoj så mycket vackert! Det ger en hel del inspiration till sin egen trädgård. Lusthuset skulle passa fint på er ö det är jag säker på. Och den där smidesgruppen... come to mama! ;)

  Måste ju fortsätta berömma din svägerskas hem. Jättefint! Så är jag ju extra svag för verandor också...

  Det ska bli kul att frossa i absolut helt nödvändiga inredningsprylar hihi men det blir tufft att välja.

  Ha en bra dag!
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig trädgård!!!!
  Förra året då vi var på Österlen och njöt av omgivningarna besökte vi flertalet öppna trädgårdar.

  SvaraRadera
 5. Åh vilket härligt ställe. Det är så roligt att besök sådana fina trädgårdar, man blir så full av inspiration :). Vasen av armeringsgaller var riktigt cool! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Så fint. Det hade varit kul att besöka!

  SvaraRadera
 7. Levererar mitt tack här.. Det är ju små amatörpriser från andra amatörfotografer; men jag blir ändå stolt som en tupp! ;)
  Det låter som om du får en tuff höst, så du får kämpa på! För mig innebär det en del egentid som jag så innerligt törstar efter; det behövs ifall jag ska se en ände på sjukskrivningen.
  Marie är tjusigt! ;) Bara fina töser som heter så.. Hoppas du får en fantastisk fredag med mycket mys och pys!

  SvaraRadera
 8. Så vacker trädgård...och fin blogg du har!!!

  Tack för hälsningen hos mig, blev glad!

  STOR KRAM
  Hanna

  SvaraRadera