måndag 5 juli 2010

DET BLOMMAR
HALLOJ ALLA!
Aka här med ett "Sommaren Är Kort"-inlägg! Sänder samtidigt en krya-på-dig hälsning till en av initiativtagarna till idén att visa sommarblommor i bloggen varje måndag, Snäckskalsdalen, vars bloggerska hamnat akut på lasarettet - krya på dig Agneta!!

här såg trädgården ut förra veckan. Idag ser trädgården ut på det här sättet...

Plymspirean har slagit ut.


Det knoppas i min rabatt bredvid garaget...


... se så det växt på sig - härligt!


Sommarblommorna i krukorna frodas. Här på garageväggen...


.. och i den stora korgen på baksidan. Jag bad maken hämta en säck jord då vi var i butiken, då kommer han tillbaka med den här lilla vattenkannan!? Helt otippat!

Nåja, nästan allt blommar... Den här klätterväxten går jag bet på, grrr... Tanken är att det ska slå ut blekt gula blommor och knopparna är många, men VARFÖR BLIR DET INGA BLOMMOR? Tur att...

... kantväxten tar sig i alla fall.
Finaste fingerborgsblommorna var tänka att bli vita, men inte lätt att veta på vårkanten när man står med näsan i svärsmors land och gräver upp plantorna.


TjingeLing!

Aka

6 kommentarer:

 1. Vad fin din trädgård är :). Bara man har lite tålamod så kommer ju nog det mesta i gång! Och vilken söt vattenkanna mannen din hämtade...månne han känner sin fru och hennes passion för fina trädgårdssmycken ;). Kram!

  SvaraRadera
 2. riktigt vackra sommarbilder hos dig. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 3. Nu är gudagott att leva... och tålamod är en dygd:) Vänta du bara, snart slår den ut, din klätterväxt! Så vackra frodig växter, de vita petuniorna är helt underbara.

  Skön fortsatt vecka önskar jag dig!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Ju mer jag kikar på dina bilder; ju mer ser jag vilket ARBETE ni lägger på att hålla hela tomten i schack. Ett heltidsarbete, men det måste vara fantastiskt roligt samtidigt! Härligt att se att ni verkligen brinner för ert hus och mark.
  Medverkat i en inredningstidning än?

  SvaraRadera
 5. Vilken fin trädgård ni har! Härlig med alla blommor nu, man njuter..
  Vackra bilder, gillar den med den söta lilla vattenkannan. Mysigt hem har ni också! Ha det gott! Kram Katta

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för era fina kommentarer - blir verkligen jätteglad!

  Kramizar aka

  SvaraRadera