söndag 13 juni 2010

Garaget


Blomlådan på garaget. Här ser ni bloggerskan själv spegla sig fönstret, hihi. GARAGE I FÖRVANDLING!


Åh vad härligt att allt studentfix är över!! Det har varit en trevlig tillställning, men vilket jobb, puh... Nu återstår en inlämningsuppgift i den kurs jag går och sedan inväntas semestern om ett par veckor - lovely :)

Idag visar jag lite pics från vårat garage. Nedan ser ni hur garaget såg ut när vi flyttade hit för cirka 4 år sedan. Det såg sorgligt ut, trist, liknade mest en industrilokal. Det fanns ingen röd tråd, ingenting som band ihop boningshusets design med garaget.


Huset var målat i olika omgångar så det var olika nyanser Falu rödfärg på det. Mörkbruna trista garageportar och foder saknades här och där. Grunden såg hemsk ut...

Så, det var bara att kavla upp ärmarna och sätta fart. Efter färg på fasaden och garageportarna samt på de foder som fanns, montering av nya foder kring dörrar och fönster, svart färg på sidodörr, montering av fönster samt snickarglädje, murad grund och färglagd sådan blev resultatet...... så här! Skillnad va??


Fönstret köpte jag på Blocket. Det hade suttit på ett 100 år gammalt hus!


Nu äntligen harmonierar garaget med vårt boningshus! Det som återstår är att byta ut vindskivan vilket är ett av alla sommarens projekt. Vindskivan kommer få snickarglädje likt den design som finns på boningshuset.

Till höger i bild ser ni min klematis Albina Plena ringla sig.Tidigare var här endast grus och sly varvat. Efter att ha huggit ner sly och ringt efter en grävmaskin blev det genast lite trevligare :)

...

Så där ja, nu återstår bara falurött staket, vit kryssgrind och fylla på med fint gårdsgrus på infarten!


TREVLIG SÖNDAG! 

6 kommentarer:

 1. Åh, åter igen suckar jag.
  Så underbart, så fantastiskt vackert!
  Ni har verkligen lagt en stor portion skönhet och jobb på er underbara tomt!

  SvaraRadera
 2. Vilken otrolig förändring! Fönstret är så fint, det ger sån gammaldags-känsla åt garaget. Dörrarna ska ju självklart vara vita, och den vågiga listen gör också sitt :)! Din rabatt är också snygg, nu väntar vi bara på bilder av ett falurött staket ;). Kram!

  SvaraRadera
 3. Verkligen skillnad! Vad tjusigt det blev!
  :)

  SvaraRadera
 4. Hoopppsan vilken total makeover! Hur kan det bli så underbart, jaa, vackert plötsligt! Bara man vet vad man ska göra, så......riktigt, riktigt bra och med plantering och allt!
  Djupt imponerande!
  Kram från
  Agneta

  SvaraRadera
 5. Thanks for sharing this beautiful place of yours. :)

  philippines homes

  SvaraRadera