måndag 31 maj 2010

Lantligt kontra orientalisktHärliga lyktor från Indiska.


Orientaliskt möter romantik!!

Jag tycker mycket om lyktor och vill gärna ha dem både inne och ute. Härligt att tända ljus på verandan om vintern när det är som mörkast, men även mysigt på sommarkvällarna då man sitter ute sent. Gillar orientaliska lyktor och lampor.


 Lampor från Indiska.

En av lamporna ovan skulle passa att hänga ner från taket i trappan upp till dotterns rum. 

Skulle vilja göra lite sommarfint i mitt vardagsrum, det är ju lätt att förnya med gardiner och kuddar. Se på den här...... kudden, helt bedårande. Tycker att det skulle vara jättefint att ha kudden i samma miljö som med någon av lamporna ovan, trots att stilen skiljer sig mycket. Eller vad tycker ni, är det snyggt att blanda romantik och orientaliskt i inredningen??

Tjingeling

3 kommentarer:

  1. Åh, så mkt nytt jag skulle köpa och byta ut om jag hade råd ... vi är två som bestämmer här och sist åkte en av mina småmöbler ut i trädgården! Jag höll med att den var nog inte fin men den kostade ingenting, bara 50:-! *ler*

    SvaraRadera
  2. Självklart att man kan blanda! Jag blandar nog alla möjliga stilar, huvudsaken att det är snyggt :). En sak man kanske borde tänka på iaf är att inte blanda olika färger allt för vilt (t.ex. rosa blommiga gardiner, orientaliskt mönstrade mattor och new england kuddar ;). Lampan du funderar på till trappan är för övrigt väldigt snygg :)!

    SvaraRadera
  3. Lampan från indiska är vacker.Men har du sett hur en riktig månskenslampa ser ut?Så vackra.Jag fick tag i den vackraste jag nånsin sett.Å har den nu hängandes i mitt sovrum.Den kostade men den kommer följa mig genom hela mitt liv då det e den vackraste lampa jag någonsin skådat.Den är från 1800 talet och jag fick lampans historia med mig när jag köpte den.Om jag lyckas behålla den hel så e jag glad att även jag kommer föra vidare min historia med lampan.

    SvaraRadera